Udlejning af service til dit næste arrangement

Skal du afholde et større arrangement med spisning, og har du ikke store mængder af matchende service liggende? Det er intet problem – hos Faxe Teltudlejning udlejer vi bestik og service i store mængder til dit næste arrangement. Vi tilbyder primært udlejning af service til kunder fra Næstved og Roskilde, men også gerne til resten af Sjælland.

Vores udlejningsservice er af god kvalitet. Derudover har det et simpelt og afstemt design, der passer til ethvert slags arrangement. Det ser bare mere tjekket ud, når der er dækket bord med matchende service hele vejen rundt.

Hvis du ønsker det, kommer vi gerne ud til dig og leverer servicen, ligesom vi naturligvis gerne afhenter den igen.

Vi dækker alle behov for leje af service

Vi har alt, hvad du får brug for i forbindelse med udlejning af service. Vi er specialiserede inden for serviceudlejning og kan derfor levere til ethvert arrangement. Derudover kan vi være behjælpelige med alt andet, som du kan få brug for til at danne de perfekte rammer for dit arrangement.

Mangler du eksempelvis stole og borde, eller skal du bruge lys- eller opvarmningsudstyr, så finder du det hele hos os. Vi har også telte i alle størrelser og faconer. Her på hjemmesiden kan du danne dig overblik over vores mange udlejningsartikler.

​Kontakt os for at høre mere om udlejning af service

Lej service til en fordelagtig pris lige her hos os. Hvis du har særlige forespørgsler om artikler, som ikke findes her på hjemmesiden, så tag endelig kontakt til os på telefon: 56 71 24 25 eller på mail: info@faxe-teltudlejning.dk – måske kan vi alligevel være behjælpelige.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Hvad siger vores kunder?

"​Faxe teltudlejning er helt fantastiske og de har hjertet på det rette selv. Book trygt deres service.

Smil fra Søren Lynge"

MP Lynge

"Fantastisk service,- med minimal information om placering af telt, formåede Michael at montere er telt som stod 100 % perfekt!!"

Hanne Willumsen

Med Faxe Teltudlejning som din sparringspartner kan alt arrangeres.

Vi sørger for, at I blot skal medbringe det gode humør –det hårde arbejde klarer vi med et smil.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag

Fredag 

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

Kontakt os

Faxe Teltudlejning

CVR: 26509009​

Industrivej 27, 4683​ Rønnede


Telefon: 56 71 24 25