Udlejning af fadølsanlæg til din næste begivenhed

Kunne du tænke dig at leje et fadølsanlæg til en kommende begivenhed? Så kan du med fordel kontakte Faxe Teltudlejning. Vi er nemlig et professionelt firma med mange års erfaring inden for eventudlejning. Hos os finder du udlejning af fadølsanlæg og meget mere. Vi servicerer typisk kunder fra Næstved og Roskilde, men også gerne resten af Sjælland.

Der er ikke noget, der sætter gang i festen som et fadølsanlæg. Derudover er det ofte en billigere løsning, hvis du skal afholde et større arrangement, hvor du ved, der vil blive drukket mange øl. Lige her på siden tilbydes udlejning af fadølsanlægtil både private kunder og erhvervskunder. Vi udlejer med andre ord til enhver festlig begivenhed.

Vi tilbyder udlejning af fadølsanlæg til en attraktiv pris

Når du samarbejder med os, kan du forvente at få et højt og professionelt serviceniveau. Vi går nemlig meget op i at give alle vores kunder en god service, uanset hvad de mangler hjælp til. Derudover finder du altid attraktive priser hos os.​

Vi har mere end 40 års erfaring i branchen for udlejning af diverse ting til events. Derfor ved vi, hvad der er behov for, før festen bliver en succes. Udover udlejning af fadølsanlæg tilbyder vi både udlejning af telte, service, borde, stole, scener og meget mere. Har vi ikke det, du søger, så kan vi med stor sandsynlighed skaffe det alligevel.

Kontakt os for at høre nærmere

Lej fadølsanlæg til en god pris her hos os – så er du sikker på, at din fest bliver en stor succes. Vi kan desuden også være behjælpelige med mange andre ting.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere, kan du kontakte os på 56 71 24 25 eller på info@faxe-teltudlejning.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at stable dit kommende arrangement på benene. ​

Hvad siger vores kunder?

"​Faxe teltudlejning er helt fantastiske og de har hjertet på det rette selv. Book trygt deres service.

Smil fra Søren Lynge"

MP Lynge

"Fantastisk service,- med minimal information om placering af telt, formåede Michael at montere er telt som stod 100 % perfekt!!"

Hanne Willumsen

Med Faxe Teltudlejning som din sparringspartner kan alt arrangeres.

Vi sørger for, at I blot skal medbringe det gode humør –det hårde arbejde klarer vi med et smil.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag

Fredag 

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

Kontakt os

Faxe Teltudlejning

CVR: 26509009​

Industrivej 27, 4683​ Rønnede


Telefon: 56 71 24 25