Udlejning af borde og stole nær Næstved

Bredt udvalg af borde og stole til forskellige events.

Udlejning af borde og stole i Næstved og omegn – Fokus på kvalitet og service

Vi tilbyder udlejning af borde og stole nær Næstved og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline. Vi bestræber os på at skave de ideele rammer om dit arrangement når  vi udlejer borde og stole til dit arrengement nær næstved.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Mangler du mere end stole og borde til din fest? Vi tilbyder en skræddersyet festudlejning til ethvert arrangement. Udover borde og stole, tilbyder vi blandt andet også udlejning af telt og service til dit arrangement. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Ring til os og hør mere

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os endelig med det samme for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon: (+45) 56 71 24 25 eller på mail: info@faxe-teltudlejning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.