Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Tilbehør

Vi har det telttilbehør, du mangler

Står du og skal holde fest? Måske har du allerede set på vores telte og mange af de andre ting, vi har i sortimentet. Her på siden finder du lidt af hvert, som kan bidrage til at få en lidt bedre fest.

Døre – er du lidt usikker på vejret og temperaturen udenfor, kan det give en rar bekvemmelighed at leje en dør til dit telt. På den holder du bedre varmen inde i teltet, får et stabilt temperaturniveau – og sparer lidt på strømregningen. Når vi nu er ved emnet, kan vi også udleje dig det varmeudstyr, du har brug for. Du kan vælge enten en gasovn eller en varmekanon. Så er du i hvert fald sikker på, at du og dine gæster kan sidde længe, hvis der viser sig at være stemning til det.

Også et teltgulv kan være med til at gøre festen mere bekvem – og hyggelig. Ofte giver det bare lidt ekstra til stemningen, at der er et gulv i teltet. Samtidig undgår man, at festdeltagernes mange skridt tager alt for hårdt på græsplænen. Og ikke at forglemme forøger et teltgulv chancen for, at der kommer gang i en svingom eller tre inde i teltet.

Hvis du gerne ser, at der kommer godt gang i dansegulvet, har vi også det teltlys, du har brug for. Uanset om det skal være blinkende lys – eller bare ganske almindeligt lys, så er du kommet til det rette sted. Hvis der skal være musik i teltet, har du måske også brug for en teltscene. Du har måske allerede selv gættet, at du også kan finde sådan en lige her.

Vores service kan du regne med.

Vi anser det for vores fornemmeste opgave at bidrage til, at du får et godt og festligt arrangement, uden stress. Derfor leverer vi selvfølgelig altid til tiden og sørger altid for, at det vi udlejer, er i en ordentlig stand. Det synes vi, er rigtig kundeservice.

Ring ind – og få et godt tilbud

Står du og mangler tilbehør, som du ikke ser nedenfor? Ring endelig ind, og der er gode chancer for, at vi kan være dig behjælpelig alligevel. Har du spørgsmål, eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud, er du naturligvis også mere end velkommen til at ringe ind. Vi har især mange kunde ved Roskilde, Faxe, Hillerød – og på resten af Sjælland. Men uanset hvor i Danmark du bor, giver vi dig gerne et godt tilbud.

Gulv

Gulv

- Gulv

Vælg antal m2

Størrelse

45,00 kr.

Lys

Lys

- Lys

175,00 kr.

Scene

Scene

- Scene

Vælg antal m2

Størrelse

110,00 kr.

Varme

Varme

- Varme

368,75 kr.

Dør

Dør

- Dør

600,00 kr.