Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Udlejning af telte

Telte til ethvert arrangement

Står du og skal snart holde konfirmation, sølvbryllup, rund fødselsdag eller firmafest? Eller bare en fest, hvor du har brug for et ordentligt telt, der kan holde varmen lidt inde og holde regnen ude, så det næsten med garanti bliver en god fest? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig over 40 års erfaring med at hjælpe kunder med skræddersyede løsninger i form af udlejning af telte til et væld af forskellige lejligheder.

Nedenfor ser du blandt andet partytelte og aluminiumstelte i mange forskellige størrelser. Teltene kan lejes både med og uden gulv. Og med et udvalg af 12.000 m2 teltbund, kan vi helt sikkert finde det telt, der passer til din fest. Priserne inkluderer både opsætning, pakning og nedtagning – så kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig, når du holder fest.

Fleksibilitet til en skarp pris

Teltene findes i flere typer og størrelser end dem, der ses nedenfor. Blandt andet udlejer vi også cirkustelte, mastetelte samt festtelte. Så har du et særligt ønske, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper især mange kunder ved Faxe, Roskilde, Hillerød samt resten af Sjælland – men bor du et andet sted i landet, giver vi også gerne dig et godt tilbud.

Vi ser det som vores ypperste opgave at gøre vores til at hjælpe vores kunder med at få deres drømmefest. Vi udlejer både til private arrangementer og erhvervsarrangementer.
Vores priser er stærke – men kvaliteten er i top.

Kontakt os for gratis rådgivning

Udover telte udlejer vi service, borde, stole – og meget, meget andet. Kontakt og få et uforpligtende tilbud eller gratis rådgivning.

Priser er inkl. opsætning og nedtagning, og de størrelser der er, er kun et udvalg af alle de telte vi har. Vi har mange flere forskellige typer & størrelser i vores sortiment inkl. cirkustelte, festtelte & mastetelte.


3 meters partytelte

3 meters partytelte

- Telt

1.250,00 kr.

6 meters partytelte

6 meters partytelte

- Partytelte

2.500,00 kr.

10 meters partytelte

10 meters partytelte

- Partytelte

5.500,00 kr.

12 meters partytelte

12 meters partytelte

- Partytelte

8.125,00 kr.

18 meters partytelte

18 meters partytelte

- Aluminiumtelte

29.160,00 kr.

 Mastetelte 25x35 (750m2)

Mastetelte 25x35 (750m2)

- Mastetelte 25x35 (750m2)

0,00 kr.