Sceneudlejning har vi brede kompetencer indenfor

Mangler du en scene i forbindelse med et arrangement? Hvad end det skal være stort eller småt, så kan vi være behjælpelige med at udleje og opstille den helt rigtige scene. Vi opstiller scener i alle størrelser og kan tilpasse dem til det konkrete formål. Vi tilbyder primært scene-udlejning til kunder i Næstved, Roskilde og på resten af Sjælland.

Udover sceneudlejning tilbyder vi også eventudlejning - vi har styr på lys, varme og alt det praktiske. Det eneste du skal bekymre dig om, er at booke et godt band. Vi har mange års erfaring inden for udlejning af scener, og derfor kan vi sikre dig høj kvalitet og professionalisme hele vejen rundt. Vi tager imod alle slags opgaver – både de simple og de mere komplicerede. Du kan med andre ord trygt leje en scene her hos os. Ønsker du også teltudlejning, så tilbyder vi også det.

Vi klarer alt det praktiske i forbindelse med sceneudlejning

Du skal naturligvis være velkommen til at opstille din udlejede scene selv, men hvis du vil være helt sikker på, at den bliver sat op på forsvarlig vis, kan vi sagtens klare det for dig. Hvis du bare gerne vil være fri for besværet, så lad os klare alt det praktiske for dig.

Hos os har du mulighed for at leje alt det relevante udstyr til festlige begivenheder af enhver karakter. Og vi står glædeligt for både opsætning, tilpasning og sammenpakning igen. Sammen med dig finder vi en løsning, hvor vi ordner alt det praktiske i forbindelse med dit arrangement.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for scene-udlejning eller andre praktiske opgaver, så kontakt os endelig med det samme for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon: 56 71 24 25 eller på mail: info@faxe-teltudlejning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

"​Faxe teltudlejning er helt fantastiske og de har hjertet på det rette selv. Book trygt deres service.

Smil fra Søren Lynge"

MP Lynge

"Fantastisk service,- med minimal information om placering af telt, formåede Michael at montere er telt som stod 100 % perfekt!!"

Hanne Willumsen

Med Faxe Teltudlejning som din sparringspartner kan alt arrangeres.

Vi sørger for, at I blot skal medbringe det gode humør –det hårde arbejde klarer vi med et smil.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag

Fredag 

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

Kontakt os

Faxe Teltudlejning

CVR: 26509009​

Industrivej 27, 4683​ Rønnede


Telefon: 56 71 24 25