​Udlejning af telte til bryllup og andre festlige arrangementer

​Står du og skal til at holde konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller firmafest? Eller bare en fest, hvor du har brug for et ordentligt telt til haven, der kan holde varmen inde og regnen ude? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Faxe Teltudlejning tilbydes leje af festtelt til enhver slags begivenhed. Udover udlejning af telte udlejer vi service, borde, stole – og meget, meget mere.

Vi udlejer primært til kunder fra Næstved og Roskilde, men kan også sagtens tilbyde udlejning af festtelt til resten af Sjælland. Vi har mere end 40 års erfaring med leje af festtelt til private arrangementer og firmafester. I tidens løb har vi hjulpet til ved et væld af festlige lejligheder, hvor vi sammen med kunder har fundet skræddersyede løsninger, der har dannet de perfekte rammer for netop deres begivenhed.

Vi har blandt andet partytelte, cirkustelte og aluminiumstelte til rådighed i mange forskellige størrelser. Leje af telt til bryllup, fødselsdag, konfirmation eller lignende kan afhængigt af dine ønsker både være med eller uden gulv.

Leje af festtelt til en skarp pris

Med et udvalg på hele 12.000 m2 teltbund kan vi helt sikkert finde et telt, der passer til din fest. Priserne her på siden inkluderer både opsætning, pakning og nedtagning. Det er gjort simpelt for dig – så kan du fokusere på dét, der er vigtigt for dig, når du holder fest. Hos os er kvaliteten altid i top, og prisen er altid lav, når du skal bruge leje af telt.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at give vores kunder rammerne for den fest, de drømmer om. Vi tilbyder udlejning af telte både til privat- og erhvervsarrangementer, og så er vi naturligvis certificerede i at sætte telte op efter lovkravet. Således er du sikret en professionel løsning, når du via hos får leje af telt til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en anden type fest.

Kontakt os for flere oplysninger om udlejning af festtelt

Kunne du tænke dig flere oplysninger om vores priser og vilkår for udlejning af telte, eller vil du have et uforpligtende tilbud på leje af festtelt, til eksempelvis bryllup i telt så kontakt os i dag. 

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål i forbindelse med leje af telt til bryllup og andre arrangementer. Du kan se priser på vores services her.

Kontakt os på telefon: 56 71 24 25 eller på e-mail: info@faxe-teltudlejning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder?

"​Faxe teltudlejning er helt fantastiske og de har hjertet på det rette selv. Book trygt deres service.

Smil fra Søren Lynge"

MP Lynge

"Fantastisk service,- med minimal information om placering af telt, formåede Michael at montere er telt som stod 100 % perfekt!!"

Hanne Willumsen

Med Faxe Teltudlejning som din sparringspartner kan alt arrangeres.

Vi sørger for, at I blot skal medbringe det gode humør –det hårde arbejde klarer vi med et smil.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag

Fredag 

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

Kontakt os

Faxe Teltudlejning

CVR: 26509009​

Industrivej 27, 4683​ Rønnede


Telefon: 56 71 24 25