Leje af bord og stole til enhver fest

Er du på udkig efter et sted, som tilbyder leje af bord og stole til dit kommende arrangement? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Faxe Teltudlejning kan vi være behjælpelige med alle de praktiske foranstaltninger til din fest. Vi tilbyder udlejning af borde og stole til hele Sjælland. Vores kunder befinder sig især i Roskilde og Næstved.

Når man holder fest, er man naturligvis interesseret i, at den forløber gnidningsfrit. Har du styr på alt det praktiske? Er der nok borde og stole? Og hvad med pladsen?

Vi tilbyder leje af bord og stole til alverdens arrangementer. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne ud og sætter det hele op. Således klarer vi alt det praktiske for dig, mens du blot kan nyde arrangementet.

Vi tilbyder leje af bord og stole til en god pris

Vi tilbyder stole-udlejning og bord-udlejning til skarpe priser – uanset hvilket arrangement, du skal holde. Hvis du har særlige forespørgsler eller ønsker en mere konkret pris, er du velkommen til at kontakte os.

I løbet af de sidste 40 år har vi været med til mange forskellige typer af arrangementer. Vi udlejer som bekendt både stole, borde og bordbænkesæt, men vi kan også være behjælpelige med alverdens udstyr. 

Vi kan for eksempel installere varme- og lysudstyr til arrangementet – og skal festen udvides med et telt i haven, klarer vi naturligvis dét. Vi er specialiserede i at skabe festlige rammer, som giver anledning til en behagelig atmosfære og højt humør. 

Uanset hvad du har i tankerne, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine idéer, så dagen bliver én, du sent vil glemme.

Kontakt os for at høre mere

Vi kan tage os af alt det praktiske ved dit arrangement. Du kan blandt andet leje bord og stole til en attraktiv pris. Vi står naturligvis både for levering og afhentning. Vil du gerne høre mere om dine muligheder? Så kontakt os i dag.

Kontakt os på telefon: 56 71 24 25 eller på mail: info@faxe-teltudlejning.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Hvad siger vores kunder?

"​Faxe teltudlejning er helt fantastiske og de har hjertet på det rette selv. Book trygt deres service.

Smil fra Søren Lynge"

MP Lynge

"Fantastisk service,- med minimal information om placering af telt, formåede Michael at montere er telt som stod 100 % perfekt!!"

Hanne Willumsen

Med Faxe Teltudlejning som din sparringspartner kan alt arrangeres.

Vi sørger for, at I blot skal medbringe det gode humør –det hårde arbejde klarer vi med et smil.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag

Fredag 

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

Kontakt os

Faxe Teltudlejning

CVR: 26509009​

Industrivej 27, 4683​ Rønnede


Telefon: 56 71 24 25