Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Sceneudlejning i København og Sjælland

 

Scener udlejes i alle størrelser

Mangler du en scene i forbindelse med afholdelsen af et arrangement? Hvad enten det skal være stort eller småt, så kan vi være behjælpelige med at udleje og opstille den helt rigtige scene. Vi opstiller scener i alle størrelser og kan tilpasse dem til det konkrete formål.

Derudover udlejer vi lys og varme, så du kun skal bekymre dig om, at booke et godt band. Her på hjemmesiden finder du en oversigt over vores priser - men du skal altid være velkommen til at kontakte os med mere konkrete forespørgsler om priser, opsætning eller andet.

 

Lad os klare det praktiske

Vi har mange års erfaring med opstilling af scener i alle størrelser. Du skal naturligvis være velkommen til at opstille den udlejede scene selv, men hvis du vil være helt sikker på, at scenen bliver sat op på forsvarlig vis, kan vi også klare det for dig. Og hvis du bare gerne vil være fri for besværet, så lad os klare alt det praktiske for dig!

Vi udlejer nemlig alt det relevante udstyr til afholdelse af festlige begivenheder af enhver karakter. Og vi står glædeligt for både opsætning, tilpasning og sammenpakning igen.

Vi leverer udstyr på hele Sjælland, bl.a. København, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Hillerød, Faxe, Ringsted, Rønnede og Roskilde. I fællesskab med dig, kan vi finde frem til en samlet løsning, hvor vi står for alt det hårde arbejde omkring dit arrangement. 

Kontakt os