Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Scene udlejning til ved musik og fest

 

Levende musik eller anden optræden til festen - vi har scenen!

Er du ved at have det hele på plads, og mangler du bare en scene til bandet, komikeren, klovnen eller en anden form for optræden til din begivenhed, så er du kommet til det rette sted!

Vi udlejer scener til alle former for arrangementer. Vi sørger for leveringen, opsætning og nedtagning såfremt det ønskes.

En optræden er bare ikke det samme hvis hovedpersonen ikke bliver løftet lidt op fra gulvet. Ikke mindst giver det bedre mulighed for publikum for at se optræden, det skaber også en naturlig og nødvendig distance og fokus på det der sker.

 

En scene helt tilpasset din fest

Vi kan bygge en scene der passer til dit konkrete formål. Således tilpasses størrelsen til dit sted og til dine optrædende. Om det er et band, en komiker eller andet, så er vores scener perfekte til formålet.

Vi hjælper jer også gerne med at opsætte et godt lys, på scenen og i resten af lokalet hvis det ønskes.

 

Mere til festen

Mangler du borde, stole, belysning og endda lokalitet kan vi også være behjælpelige her. Vi udlejer borde og stole samt udlejning af telte. Se hjemmesiden for vores store udvalg.

Vi udlejer til hele København og det meste af Sjælland, som f.eks. Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Faxe, Ringsted, Rønnede og Roskilde.

Kontakt os