Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Udlejning af gasovn og varmekanon

Udlejning af opvarmningsudstyr

Skal du bruge opvarmningsudstyr til en konkret anledning? Hos Faxe Teltudlejning udlejer vi sikkert og effektivt udstyr - også selvom det kun skal i brug en enkelt aften. Vores udstyr er særligt udvalgt med henblik på brug i forbindelse med udendørs arrangementer.

I denne udvælgelse har vi lagt vægt på, at maskinernes støjniveau er minimeret, at de foretager en jævn opvarmning - og ikke mindst at sikkerheden er i orden. Dermed har vi udvalgt en gasovn og en varmekanon, som er særligt velegnet til brug i forbindelse med udendørsarrangementer.

 

Gasovn eller varmekanon?

En gasovn udvikler ingen støj og giver en intens varme, imens varmekanonen er i stand til at opvarme større telte med en jævn varmefordeling.

Kanonen er derfor et oplagt valg hvis der er tale om større telte, imens opvarmning med en eller flere gasovne egner sig godt til mindre arrangementer. Men da de to maskiner komplementerer hinanden, vil den optimale løsning ofte involvere en kombination af begge maskiner.

 

Opsætning sørger vi for!

Vi har mange års erfaring med opsætning og brug af udstyret, og vi kan derfor rådgive dig til at træffe det helt rigtige valg. Vi kommer også glædeligt ud og opstiller udstyret, så vi kan sikre os, at alt er opsat korrekt og fungerer som det skal.

Vi udlejer opvarmningsudstyr på hele Sjælland, bl.a. København, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Faxe, Ringsted, Rønnede, Roskilde og Hillerød. Tag endelig kontakt på tlf. 56 71 24 25 og hør nærmere om dine muligheder for at leje opvarmningsudstyr ved Faxe Teltudlejning.

Kontakt os