Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Festtelte & festudlejning i København og Sjælland

Komplet festudlejning

Hvis du skal holde fest, så har vi det hele. Vi udlejer festtelte af høj kvalitet i alverdens størrelser og udformninger. Derudover udlejer vi alt relevant udstyr, eksempelvis borde, stole, gulv og varme. Vi kommer ud og sætter det hele op – og vi kan tilpasse vores udstyr til dit arrangement.

Pladsmangel, stolemangel, kulde etc. er størrelser du ikke behøver tage stilling til med os som din sparringspartner.

Når vi har opstillet teltet og installeret udstyret, kan vi forsikre om, at teltet næsten kommer til at føles som et indendørs lokale. Og når arrangementet er overstået tager vi naturligvis det hele med igen. Med andre ord skal du ikke bekymre dig om de praktiske foranstaltninger, hvis du lader os udarbejde de fysiske rammer om din fest.

 

Musik og fest

Skal dit arrangement være helt sublimt, er det selvfølgeligt oplagt at anskaffe sig noget underholdning. Vi udlejer professionelle scener som kan tilpasses det konkrete formål.

Med det rigtige telt, og scenen i orden, skal du og dine gæster blot medbringe det gode humør til musik og dans hele natten.

 

Ring til os, og nyd din fest!

Vi har gennem årene leveret festtelte og scener i bl.a. København, Køge, Hillerød, Nykøbing Falster, Næstved, Faxe, Ringsted, Rønnede og Roskilde. Men uanset hvor i landet du befinder dig, skal du være velkommen til at henvende dig med alverdens forespørgsler.

Intet arrangement er for stort, og intet for småt. Tag endelig kontakt til os i dag, så vi i fællesskab kan skabe de helt ideelle rammer om dit arrangement. 

Husk, vi udlejer også bl.a. cirkustelte & mastetelte.

Kontakt os