Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Eventsudlejning i København og Sjælland

 

Udlejning til alle events

Skal du afholde et event? Faxe Teltudlejning er et større udlejningsfirma som foretager samlet eventudlejning i forbindelse med store og små begivenheder. Vi har eksisteret i mere end 40 år, og har i tidens løb været med til at arrangere lidt af hvert.

Vi udlejer telte i alverdens former og størrelser, herunder både cirkustelte og masttelte. Men vi har også det relevante udstyr til afholdelse af events – alt fra bordebænkesæt til udlejning af varmekanoner finder du hos os.

 

Levering og opstilling

Når du udlejer telte og udstyr hos os, tilbyder vi altid at stå for alt det praktiske. Vi kommer ud og sætter teltene op, installerer udstyret og sikrer os, at alt fungerer som det skal. Og ved arrangementets afslutning pakker vi naturligvis det hele sammen igen.

Hvis du selv vil stå for opsætningen er det selvfølgeligt også muligt, men vores udgangspunkt er, at vi gerne ordner alt det praktiske arbejde omkring dit event.

 

Kontakt os og hør nærmere

Vi udlejer samlede events på hele Sjælland, bl.a. København, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Faxe, Ringsted, Rønnede og Roskilde. Vi er enormt fleksible og kan være behjælpelige med lidt af hvert. 

Uanset hvad du har i tankerne, så kontakt os endelig på tlf. 56 71 24 25 til en uforpligtende snak om dit event.

Kontakt os