Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Cirkustelt udlejning i København og Sjælland

 

Oplev den unikke atmosfære i et cirkustelt

Skal du bruge et cirkustelt til en optræden eller i forbindelse med et arrangement? - Så er Faxe Teltudlejning din idéelle samarbejdspartner.

Med et cirkustelt er du sikker på, at dit arrangement bliver ualmindeligt festligt. Teltet kan naturligvis bruges i forbindelse med en cirkusoptræden, men det unikke telt skaber altid en helt særlig stemning, hvilket også gør det ideelt i mange andre sammenhænge. Med mulighed for opstilling af en scene i midten, kan teltet skabe en intim og unik atmosfære omkring ethvert musikarrangement.

Teltdugens kvalitet sikrer et behageligt indeklima, og belysningen kan justeres for at tilpasse arrangementets karakter. Forestil dig blot en lys forårsnat, og et cirkustelt med dæmpet belysning og behagelig musik – fyldt med venner og familie. Teltet er meget velegnet til større arrangementer som bryllup, konfirmation eller firmafest.

 

Vi klarer det hårde arbejde

Når vi udlejer cirkustelte klarer vi det hårde arbejde. Vi opstiller og monterer teltet på professionel vis, og når arrangementet er ovre, pakker vi det hele sammen igen. Vi udlejer også relevant tilbehør, herunder stole, borde, service, scene, varme og belysning.

Alt sammen stiller vi op og tager med igen, så du udelukkende skal bekymre dig om at nyde arrangementet til fulde.

Kontakt os i dag

Vi udlejer cirkustelte på hele Sjælland, bl.a. Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Faxe, Ringsted, Rønnede eller Roskilde. Vores størrelse og erfaring gør, at vi kan levere både udlejning og opstilling til fordelagtige priser.

Så kontakt os endelig på 56 71 24 25 og hør nærmere om dine muligheder for at leje et cirkustelt.

Husk, vi udlejer også både festtelte & mastetelte.

Kontakt os