Eventudlejning lige efter dine behov

Skal du afholde et event? Så kan du med fordel kontakte Faxe Teltudlejning. Hos os kan du nemlig få en samlet eventudlejning i forbindelse med store og små begivenheder. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor kan vi varetage enhver opgave. Vores primære kunder kommer fra Næstved og Roskilde, men vi står til rådighed over hele Sjælland.

Vi udlejer telte i alverdens former og størrelser, herunder både cirkustelte og masttelte. Men vi har også alt det relevante udstyr til afholdelse af events – alt fra borde og stole til udlejning af varmekanoner, scener og fadølsanlæg finder du lige her hos os. Vores priser er altid attraktive.

Vi har mange års erfaring med eventudlejning

Vi har eksisteret i mere end 40 år og har i tidens løb været med til at arrangere lidt af hvert. Derfor kan vi også hjælpe dig med at gøre dit næste arrangement til en succes ved hjælp af eventudlejning.

Når du udlejer telte og udstyr hos os, tilbyder vi altid at stå for alt det praktiske. Vi kommer ud og sætter teltene op, installerer udstyret og sikrer os, at alt fungerer, som det skal. Og ved arrangementets afslutning pakker vi naturligvis det hele sammen igen.

Hvis du selv vil stå for opsætningen, er det naturligvis også en mulighed – men som udgangspunkt vil vi gerne ordne alt det praktiske, således du er sikret, at alt er opstillet og installeret korrekt til dit arrangement.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for eventudlejning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Uanset hvad du har i tankerne, så kontakt os endelig på telefon: 56 71 24 25 eller skriv en mail til: info@faxe-teltudlejning.dk, så vender vi straks tilbage med en uforpligtende snak om dit kommende event.

Hvad siger vores kunder?

"​Faxe teltudlejning er helt fantastiske og de har hjertet på det rette selv. Book trygt deres service.

Smil fra Søren Lynge"

MP Lynge

"Fantastisk service,- med minimal information om placering af telt, formåede Michael at montere er telt som stod 100 % perfekt!!"

Hanne Willumsen

Med Faxe Teltudlejning som din sparringspartner kan alt arrangeres.

Vi sørger for, at I blot skal medbringe det gode humør –det hårde arbejde klarer vi med et smil.

Åbningstider

Mandag​

Tirsdag

Onsdag 

Torsdag

Fredag 

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 16.00

08.00 - 15.00

Kontakt os

Faxe Teltudlejning

CVR: 26509009​

Industrivej 27, 4683​ Rønnede


Telefon: 56 71 24 25