Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Diverse

Vi ved, hvad man mangler til en fest

Hos Faxe Teltudlejning ser vi det som vores vigtigste opgave at gøre det nemmere for dig at holde fest, sådan at du undgår stress samt kan få brugt en masse tid sammen med dine gæster.

Med vores mere end 40 års erfaring i at hjælpe med at gøre det lidt nemmere for folk rundt i landet at holde en god fest, forstår vi os efterhånden ret godt på, hvad man kan komme til at stå og mangle, når der skal holdes fest. Og hvad kan det så være? Rundt på siden har vi masser af forskellige slags ting, der kan hjælpe dig rigtig godt på vej til en fest uden stress, og med gode oplevelser.

Eksempelvis har vi mange forskellige telte, lys, varme, service – og meget mere.

Hvad kan vi (ikke) hjælpe med?

På nedenstående side finder du de ting, der er lidt svære at placere i vores andre kategorier. Måske kunne det være rart med et garderobestativ og bøjler, så der er godt styr på gæsternes jakker. Så leder du efter udlejning af bøjlestativ, er du kommet til det rette sted.

Skal der holdes tale, ja så giver det altså bare nogen gange noget ekstra til stemningen hos de lyttende, hvis der er en talerstol. Alle de lyttende vil nemt kunne se den talende, som på en god måde kommer i fokus. Derfor tilbyder vi stolt udlejning af talerstol til begivenheder og events.

Ring i dag for et stærkt tilbud

Hos Faxe Teltudlejning har vi de sidste mange år hjulpet kunder med udlejning til deres fest. Vores kunder er især placeret i nærheden af Faxe, Roskilde, Hillerød samt på resten af Sjælland. Kunder som kommer igen efter at have lejet festudstyr hos os før, ved at de kan regne med at kvaliteten og standen af udstyret er i orden. Vi sender ikke noget ud, uden først at tjekke at standen er, som den skal være.

Garderobestativ

Garderobestativ

- Garderobestativ

60,00 kr.

Bøjler

Bøjler

- Bøjler

2,50 kr.

Talerstol

Talerstol

- Talerstol

500,00 kr.

Brandspande med pumpe

Brandspande med pumpe

- Brandspande

125,00 kr.