Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Borde og stole

Har du brug for flere borde og stole til din fest eller begivenhed? Så er du kommet til det rette sted. Ikke blot har vi telte, men også alt andet tilbehør og udstyr, der hører sig til, når der skal være fest. Det inkluderer naturligvis borde og stole, som altid er i en ordentlig stand.

Smæk bare benene op – mens vi rydder op

Vi sørger for opstillingen og leveringen på hele Sjælland og i nærheden af Roskilde, Faxe og Hillerød. Og for os er ingen opgave for stor, eller for lille. Når festen er færdig, kommer vi også gerne og pakker sagerne sammen igen. Så kan du bare smække benene op, imens du tænker tilbage på en god fest med minimal stress.

Brug for hjælp? Giv os et kald i dag

Hvis du søger efter noget bestemt, er du velkommen til give os et kald på 56 71 24 25. Har du brug for råd og vejledning, hjælper vi dig også gerne med et par gode tips. Du er også velkommen til at sende os en mail eller en besked under punktet ’Kontakt’ i menuen ovenfor. Fortæl os kort, hvordan din drømmefest skal se ud, og giv os dine kontaktoplysninger. Så hjælper vi dig med at finde præcis den løsning, der vil gøre dig glad og tilfreds – og giver dig gerne et rigtig godt tilbud.

Stole

Stole

- Stole

10,00 kr.

Borde/bænke

Borde/bænke

- Borde/bænke

110,00 kr.

Borde

Borde

- Borde

55,00 kr.

Runde borde

Runde borde

- Runde borde

68,75 kr.