Facebook Nyheder

Indkøbskurv : 0,00 kr.

moms0,00 kr.
total0,00 kr.

LUK

Borde/stole

Udlejning af stole og borde.
Har du brug for flere borde og/eller stole? Så kan du med garanti finde det her hos os.
Vi sørger for leveringen og opstillingen på hele Sjælland. Leder du efter noget specielt, er du velkommen til at tage kontakt til os på 56 71 24 54.

Stole

Stole

- Stole

10,00 kr.

Borde/bænke

Borde/bænke

- Borde/bænke

110,00 kr.

Borde

Borde

- Borde

55,00 kr.

Runde borde

Runde borde

- Runde borde

68,75 kr.


Informationer om serviceudlejning

Skal du afholde et større arrangement med spisning, og har du ikke store mængder af matchende service liggende?

Det er intet problem – hos Faxe Teltudlejning udlejer vi bestik og service i store mængder. Vores udlejningsservice er af god kvalitet, med et simpelt og afstemt design som passer til ethvert arrangement. Det ser bare mere tjekket ud, når der er dækket bord med matchende service hele vejen rundt.

Hvis du ønsker det, kommer vi gerne ud til dig og leverer servicen, ligesom vi naturligvis afhenter den igen.

 

Vi har alt hvad du får brug for

Vi er specialiseret inden for udlejning af udstyr til ethvert arrangement. Derfor kan vi også være behjælpelige med alt hvad du kan få brug for.

Mangler du stole og borde, eller skal du bruge lys- eller opvarmningsudstyr, så finder du det hele hos os. Derudover har vi naturligvis telte i alle størrelser og faconer. Her på hjemmesiden kan du danne dig overblik over vores mange udlejningsartikler.

Hvis du har særlige forespørgsler om artikler som ikke findes her på hjemmesiden, så tag endelig kontakt til os på tlf. 56 71 24 25 – måske kan vi alligevel være behjælpelige.

Vi leverer og opstiller på hele Sjælland, herunder København, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Faxe, Hillerød, Ringsted, Rønnede og Roskilde.